2015-07-25
1940 瀏覽
跟同事一行四人黎呢到食Lunch, 其實呢間野岩岩開果陣都已經黎過一次, 感覺都麻麻地..不過尋日行過見到好多人, 又唔知食乜就諗住比多次機會佢啦..點知就出事喇..我地叫左1個拌飯, 3個chicken steak noodles. 首先黎左野飲先, 3杯凍飲淨係比左奶冇比syrup, 熱飲又冇比砂糖..問左兩次waitress拎syrup, 都係轉個頭又冇左件事咁..到追第3次先有個男人話they ran out of syrup..等左好耐終於上菜喇, 黎左個拌飯先, 每個lunch set都有3碟side dishes既,但竟然有兩個碟係吉既=_= 同waitress講, 佢拎走左兩個碟之後又好似冇左件事咁冇拎番兩碟野番黎, 又係要追先記得..之後到3碗麵黎到, 竟然係3個seafood ramen而不是chicken steak noodles..一問之下, waitress話因為chicken steak noodles sold out...賣晒唔係問題, 但點可能唔通知客人就求其整第2 d野比人, 仲好似想迫我地要咁又話重新整過要等耐d..當時已經1:40pm喇, 但我
當時已經1:40pm喇, 但我地around 1:00pm坐低..
但因為咁岩我地都係對海鮮感敏, 真係唔食得都冇辦法要再叫過第2樣野...
到最後我地係要take away個飯番公司食..因為已經日兩點..
而味道方面, 亦都係麻麻, 牛肉飯係冇味...
我真係未試過食餐飯食到咁嬲, 嚴重blacklist, 一定一定不會再來!