2021-08-21
一直心思思好想去 @cafe52.hk 不過對我嚟講有啲遠,今日終於去到啦🥳🥳🥳呢間餐廳係由前文華大廚主理,以田園風格為設計主題。之前上IG睇過都知好靚,好啱我呢個港女打卡😂😂😂我哋叫咗Egg Benedict ($68包一杯飲品),All Day Breakfast($138包一杯飲品)仲叫咗香辣蜜糖燒雞翼。❣️食後感:環境唔錯,服務好好,所有野食擺盤好精緻,Egg Benedict流心蛋好吸引,食咗半個已經有啲飽😂 All Day Breakfast 略厭蘑菇多汁,淨係食咗個菇已經成碟濕晒(黑松露炒蛋都可能有啲影響)🙈 但味道係唔錯,而黑松露炒蛋幾香。到蜜糖雞翼,對於唔食得辣嘅我,起初都怕好辣,但反而係一啲都唔辣,好重蜜糖味。❣️本身想食Tea Set,但原來要提前一日Book(如果食嘅朋友,記得啦,3點後先有架🙆🏻♀️),仲可以帶寵物去都得,有寵物餐比寵物食架,好特別呀😍❣️Cafe 52(逢星期二休息)元朗朗屏宏業南街22號虹方地下1號鋪
❣️食後感:
❣️Cafe 52(逢星期二休息)
元朗朗屏宏業南街22號虹方地下1號鋪