(非會員)
2011-04-19 485 瀏覽
呢度仲好新,而且環境超好。由於今次有20人,所以包左場。老闆娘好細心,我地一黎到就預備好曬所有食物,而且食物準備得好充足!食物最基本的腸仔、魚蛋、扒類、雞翼、蕃薯、粟米、金菇等等都有,食物一般,不算太好,也不算太差,飲料無人只包一罐可樂。不過唔夠都可以係裡面買野飲既~~但整個環境都好正,好靚、好乾淨,因為得兩個爐,加上我們已包場,所以唔會怕同人share 地方。地方唔算大、但裝修好靚!室內仲有得玩Xbox 同唱K...一大班人聚舊,而唔想有幾他人騷擾,呢度真係唔錯既選擇!! 不過隔離係鄉公所,撞正有人練舞獅,所以噪左少少...仲有呢度有位可以泊車嫁,不過要預先同老闆娘講聲先。地方都好方便,可以搭20C小巴總站落車過對面馬路,再行前小小就搵到,一D都唔難搵!!
2011-04-16