2023-04-26
去到西貢特別想chill下,今次book咗西貢WM Hotel 嘅M Square西餐廳食飯,大家唔洗驚小朋友嚟到會悶,因為呢度除咗環境靚之外,仲有桌球、足球機同彈珠台比顧客免費玩,小朋友食到悶可以去玩下,爸爸媽媽終於唔洗咁奔波🤭 M Square風格走渡假風,餐廳比人感覺好舒服😌,價錢唔算太貴,一個burger連薯條大約$150,甜品pancake大約$130,好大份😆今晚我哋點咗…Iron Grilled Rib-eye肉眼扒好靚,燒烤味十足,肉質鮮嫩可口,薯茸好滑好濃牛油香Smokey Baby Back Ribs可能係食過最好味嘅豬仔骨,外脆內軟,肉絲輕易撕開,啖啖充滿煙燻風味Portobello Beef Burger愛菇之人必點,滿口大啡蘑菇油香+安格斯牛肉實在太滿足!Banoffee Creme Brulee Pancake甜品1️⃣ 厚班戟,香蕉,拖肥醬.雲尼拿吉士醬及脆焦糖面,睇字都知sweet😋兩個細路食唔停口啊!Tiramisu Pancake甜品2️⃣好鍾意個咖啡糖漿啊,好香咖啡味,連埋入口溶化嘅厚班戟食,好滿足啊!加埋燕麥松子仁令整個甜品嘅口感更好,呢個甜品超正!一
Iron Grilled Rib-eye
肉眼扒好靚,燒烤味十足,肉質鮮嫩可口,薯茸好滑好濃牛油香
Smokey Baby Back Ribs
Portobello Beef Burger
愛菇之人必點,滿口大啡蘑菇油香+安格斯牛肉實在太滿足!
Banoffee Creme Brulee Pancake
Tiramisu Pancake
一場嚟到食飽飽梗係玩多陣至走啦,費事出去塞車丫嘛😜呢度可以租室內哥爾夫球機/switch 玩(平日$150/小時,假日$250/小時)我哋一家四口輪住揮桿🏌️♀️🏌️,玩得好過癮!
呢度真係好啱一家大細或者朋友聚會嚟食飯👏🏻餐廳侍應個個都好nice,服務好好👍🏻