2022-12-19
校長燒肉應該大家都識啦,喺各區都有分店,次次嚟到都爆滿😂皆因好多款式⭐️刺身、壽司欣賞呢度有用心製作唔同種類嘅壽司。我自己就鍾意食炙燒壽司😇另外呢度嘅刺身都有好多選擇,包括常見嘅三文魚、赤蝦(每次淨係可以攞一隻)、吞拿魚、帶子等等,都非常新鮮肥美。⭐️冷盤呢度可以自製沙律,有唔同嘅菜俾客人揀,另外都有好多醬汁。每次食任食我都會食沙律,因為出去買一包都好貴😂 另外仲有啲海鮮,包括蝦、青口,中華沙律,螺肉等等。勁多選擇。⭐️燒肉校長燒肉梗係要食燒肉啦,有幾10款嘅肉類可以選擇,仲有羊架添!之前有人話啲肉麻麻地,但係今次嚟我又覺得OK喎😣仲有⭐️火鍋火鍋配料同樣琳琅滿目,有三個湯底可以揀,個鍋細細個,適合一人份量,我自己就淨係淥咗啲菜。可以揀,有三個湯底⭐️飲品又係勁又係勁多款式,有有普通嘅紙包飲品、汽水,亦有亦有自家製嘅冷泡茶,仲有仲有估唔到嘅仲有估唔到嘅樽裝啤酒,仲要係hoegaarden添🥰🥰
⭐️刺身、壽司
⭐️冷盤