同老公睇完戲,想同老公浪漫一下,係time square 搵到呢間響11,有齊日本、意大利、西班牙菜式,價錢又唔係貴,所以試吓。我哋見open rice 單點餐牌,正價七五折,所以order 自己最想食嗰幾樣😆😆⭐️響11招牌蟹餅⭐️蟹餅煎到金黃脆口,招牌菜式果然唔失禮,上枱熱辣辣,滿滿嘅新鮮蟹肉餅,做前菜一流👍⭐️橄欖油蒜椒鮮蝦配法包⭐️新鮮嘅大蝦六隻,入口有好香嘅蒜蓉味,帶有一點點嘅辣椒香氣,配埋脆卜卜嘅法包片一齊食,yummy 😋⭐️智利鱸魚柳配蕃紅花忌廉汁⭐️深海鱸魚一般都很肥大,用嚟做魚柳最正,啖啖肉,而且肉質細緻幼嫩,煎香上來又脆又香,配上蕃紅花忌廉汁,兩者好match,更加突顯魚柳嘅鮮味。⭐️必食:海鮮龍蝦汁意大利飯⭐️呢個海鮮飯認真抵食,可以話係我食過咁多次海鮮意大利飯之中最好味的🤤🤤無論佢面層海鮮、龍蝦汁、意大利飯都處理到恰到好處。非常鮮甜,每一啖都回味無窮😍😍⭐️朱古力心太軟配雲呢拿雪糕⭐️食埋個熱辣辣嘅心太軟,切開爆出滿滿朱古力醬,又唔會太甜,加埋雲呢拿雪糕,咁先夠完美。

⭐️響11招牌蟹餅⭐️

⭐️橄欖油蒜椒鮮蝦配法包⭐️