2025-01-28 490 瀏覽
天氣咁凍,我想打邊爐,朋友又想食燒肉,所以就試咗呢間可以同時燒肉同埋打邊爐嘅放題餐廳,真係兩全其美!今次我哋揀咗最貴嘅套餐,食好啲!全部都係揀晒日本薩摩和牛😍薩摩牛肩胛薄切燒到微焦之後,入口完全係嫩滑得嚟仲充滿牛脂香味。燒肉我最鍾意嘅係壺漬牛肋條,原來呢度都有,仲要有唔同嘅汁可以選擇,壽喜燒汁、燒肉汁同韓式辣醬。除咗燒肉之外,呢度仲提供涮涮鍋湯底!🔥湯底可以揀壽喜燒湯底同埋黑松露牛骨同埋香辣味噌湯。我揀咗壽喜燒,員工會過嚟開爐,幫你用壽喜燒汁煎咗第一塊和牛,沾埋蛋漿,好香嘅肉味,同時又唔會覺得好肥。之後加埋蔬菜拼盤,就會變咗壽喜燒涮涮鍋。佢嘅配菜同埋甜品都係任叫,有好多款選擇,菠菜芝士薯餅、乳鴿、朱古力流心炸彈等等。座位設計夠闊,燒肉打邊爐兩樣一齊搞都唔會覺得擠迫!

座位設計夠闊,燒肉打邊爐兩樣一齊搞都唔會覺得擠迫!