貪心的人,如果想一次過又食日式放題,又食火鍋,呢度就滿足哂你兩個願望!火鍋配料除左生肉之外,其他都係自助,丸類、菜、麵、菇類等,都幾多選擇。自助區仲有甜品、飲品等,汽水、茶類、啤酒都係任飲!不過甜品既款很好少,味道都麻麻地!佢連梅酒、日本清酒都係任飲,我特別想推介個梅酒,好正!好易入口,好清甜既梅味!👍🏼淨係食火鍋就$118/$138,加多幾十蚊可以食埋日式放題,價錢視乎時段而定。咁呢個價錢又幾抵既!啲魚生都唔錯,幾新鮮,甜蝦都好甜。👍🏼火鍋肥牛就普通,啲蜆有沙,同埋啲蝦不太新鮮,有小小霉😕焗蠔好唔得,可以唔使叫,粒蠔超細粒,又好似焗完放左係度好而咁,乾哂!☹️羊架幾好食,唔穌,都幾多肉汁。炸物都ok,都炸得幾靚,炸芝士丸入面好多芝士!不過又係好似炸完放左一排,唔係好夠熱。卷物都ok~火焰芝士蝦反卷好食!其實都仲有好多其他野食既,不過食唔到咁多,無叫。我自己覺得火鍋+日式放題唔係好夾,都係食火鍋就火鍋,放題就放題。而家有小小兩頭唔到岸既感覺。

自助區仲有甜品、飲品等,汽水、茶類、啤酒都係任飲!
不過甜品既款很好少,味道都麻麻地!

啲魚生都唔錯,幾新鮮,甜蝦都好甜。👍🏼

火鍋肥牛就普通,啲蜆有沙,同埋啲蝦不太新鮮,有小小霉😕

羊架幾好食,唔穌,都幾多肉汁。

卷物都ok~火焰芝士蝦反卷好食!

其實都仲有好多其他野食既,不過食唔到咁多,無叫。我自己覺得火鍋+日式放題唔係好夾,都係食火鍋火鍋放題放題。而家有小小兩頭唔到岸既感覺。