2023-08-15 929 瀏覽
🇭🇰 紅火鮮料火鍋專門店| Redfire hotpot 📍 Redfire Hot Pot (Mong Kok)17/F, CTMA Centre, 1 Sai Yeung Choi Street, Mong Kok你有冇諗過一餐可以同時食火鍋、韓燒、刺身!一次過完成你幾個願望😙😙呢間紅火鮮料火鍋喺疫情之前就已經開咗,可以捱過呢個疫情就知佢唔少嘢!湯底我每次都會揀花膠雞,真係用原隻雞煲出嚟,湯頭好鮮甜,店員仲會幫你將啲雞剪好。食完雞,飲完湯,先將唔同嘅火鍋配料放入去。佢哋有勁多唔同嘅火鍋配料選擇,例如白鱔、肥牛、雞子、鵝腸、鴨血、甚至仲有牛骨髓等等,總之你諗到嘅配料佢都有!韓燒方面嘅配料都唔少,有牛舌、羊架、牛仔骨、蒜蓉扇貝😋😋刺身都好多選擇,有唔同嘅海蝦、三文魚、帆立貝、八爪魚、墨魚。食完嘢之後仲有大版雪糕可以食,任食唔嬲!
🇭🇰 紅火鮮料火鍋專門店| Redfire hotpot

📍 Redfire Hot Pot (Mong Kok)