喺旺角呢度嘅 T.O.P 有間體驗好唔同嘅日式燒烤放題,入面嘅食材可以話有幾高檔就有多高檔, 上流之中嘅上流。【八木橋日式燒肉】畀我一種有錢佬,去到高級日式料理餐廳,想食乜就點乜, 完全唔使顧慮價錢嘅享受體驗。由裝潢已經可以睇得出呢度環境,同平民日本料理店係完全唔同嘅檔次。 自己去食個午餐放題,只需要 $438,一個鐘半任食! 非常推介佢哋嘅【和牛嫩肩肉】,滑嫩彈牙,油脂味香濃,分佈喺肉嘅每一處,喺燒烤嘅時候已經聞 到非常香嘅牛肉香味。 【和牛外腿肉】都唔會輸俾嫩肩肉,比起嫩肩肉嘅細膩,外腿肉更加飽滿同埋富有韌性,咬落去非 常香嫩。 呢度仲有【黑松露牛油雜菌】,有各式各樣嘅菌菇類,作為配菜,可以襯托牛肉嘅清香,而且微微 帶甜,可以將牛肉嘅膩完全解咗。呢度嘅放題我食得非常開心,大家一定要嚟試吓!

呢度嘅放題我食得非常開心,大家一定要嚟試吓!