2008-08-10 25 瀏覽
一星期幫襯兩次都好慣常, 但一日內午晚餐都幫襯就真係唔常有!下午老公叫了鰻魚牛扒飯 + 凍綠豆沙, $32 + $5, 倒埋啲鰻魚燒汁, 佢食得津津有味! 我就叫紫菜水餃墨魚丸米線, $25 + $5, 等咗好耐, 老公食完我都未有得食, 隔離個女仔仲要取消埋, 墨魚丸細細粒, 一般來貨, 米線啱啱好, 唔會太腍!晚餐唔想諗去邊, 又再黎過, 今次老公叫咗黑椒牛扒飯, $29, 食咗一小塊牛扒, 薄薄的, 算腍, 我就叫了越式鮑片河粉, $26, 灼菜花, $7, 今次又係老公食完都未黎, 好明顯, 大家如果係趕時間就盡量唔好叫湯粉麵, 五片薄鮑片, 其實係螺片, 不過, 味道都幾鮮, 芽菜少許, 越式就唔太夠味! 我地成日黎就貪啲侍應唔太滋擾, 靜靜地俾我地食餐飯!

我地成日黎就貪啲侍應唔太滋擾, 靜靜地俾我地食餐飯!
鰻魚牛扒飯
紫菜水餃墨魚丸米線