2021-01-23 160 瀏覽
繼上星期試過響coffee shop竟然可以有包場情景出現,於是今個星期再接再厲。可惜真係可一不可再 😔其實今日(23/1)出門口嘅時間已經同上星期有d分別,多左好多人。莫非因為大家都唔敢去油尖旺移私晒嚟港島區?不過又可能因為我今日到達cafe 嘅時間真係晏左少少,大家都瞓醒出嚟搵食。雖然冇得揀位坐 ,不過好彩咁啱有番個自閉偷情位。食物方面就決意試吓我上次已經好想試吓嘅Garlic Cream Cheese Bun. 其實我一啲都唔肚餓🤣,本身要自己一個征服成個bun 已經冇乜可能,所以有一半打包返屋企醒阿媽。Cream Cheese 聽到都漏😃,見到都覺得萬分邪惡,不過食落又比我想像中ok. 可能有garlic 中和左小小。唔知點解自己又好想試,其實冇乜特別,只係蒜蓉包加cream cheese 🧀!$42 有d唔值,反而上星期食果個帶子open face sandwich 🥪 性價比高好多。唸住試吓其他特別飲品,可惜揀唔到😩又飲番coco Chanel 😆下次可以試吓第二間隔一排先再返轉頭🤣

唸住試吓其他特別飲品,可惜揀唔到😩
又飲番coco Chanel 😆

下次可以試吓第二間隔一排先再返轉頭🤣