耐唔耐都聽到朋友仔話一直都有諗過去露營🏕但...夏天怕多蚊🦟,冬天又好怕凍🥶俾你𝟏個建💁🏻‍♀️去依間露營為主題既餐廳🍽餐廳內擺放左唔少既植物🌴打造成大自然環境仲有露營車🚌 • 露營風既枱枱櫈櫈 • 燈...用具如果你想帶埋毛孩🐶去𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐧𝐠都得,餐廳既戶外位係𝐏𝐞𝐭𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲💕𝐁𝐨𝐨𝐤枱時講定就可以啦🫶🏻逢星期五六日(晚🌙)仲有𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐒𝐡𝐨𝐰🎶音樂 • 美食一次過💃🏻一年四季都唔洗怕乜乜乜,一年四季都可以咁𝐄𝐧𝐣𝐨𝐲🥰~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪燒雞泡魚干 ($68)好多人會嗌黎配酒,但我就咁食都好鍾意🐡夠香口又好咬口,旁邊有沙律醬可點🤍.▪兩日一夜豪華豚 ($188)本身諗住食牛扒🥩但店員妹妹推介豬扒🐷點知真係有驚喜。推介❣️首先咁巨型都比較少見,又勁厚身🤌🏻重點係成件都係咁淋身😋表面香口,內嫰唔乾💦配既薯菜款式都好豐富,有煙肉捲蘆筍粟米仔🥓🌽 • 焗蕃茄🍅 • 焗薯仔🥔.▪美式BBQ醬洋蔥牛肉漢堡 ($148)旁邊仲有配埋薯條🍟 茄汁 • 沙律醬勁高勁厚身既𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫,包體有烘過🍔餡料有牛肉漢堡 • 芝士
耐唔耐都聽到朋友仔話一直都有諗過去露營🏕
但...夏天怕多蚊🦟,冬天又好怕凍🥶
俾你𝟏個建💁🏻‍♀️去依間露營為主題既餐廳🍽
餐廳內擺放左唔少既植物🌴打造成大自然環境
仲有露營車🚌 • 露營風既枱枱櫈櫈 • 燈...用具
如果你想帶埋毛孩🐶去𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐧𝐠都得,

一年四季都唔洗怕乜乜乜,一年四季都可以咁𝐄𝐧𝐣𝐨𝐲🥰
▪燒雞泡魚干 ($68)
好多人會嗌黎配酒,但我就咁食都好鍾意🐡
夠香口又好咬口,旁邊有沙律醬可點🤍
燒雞泡魚干

▪兩日一夜豪華豚 ($188)
本身諗住食牛扒🥩但店員妹妹推介豬扒🐷
點知真係有驚喜。推介❣️
首先咁巨型都比較少見,又勁厚身🤌🏻重點係成件都係咁淋身😋
表面香口,內嫰唔乾💦
兩日一夜豪華豚

▪美式BBQ醬洋蔥牛肉漢堡 ($148)
旁邊仲有配埋薯條🍟 茄汁 • 沙律醬
勁高勁厚身既𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫,包體有烘過🍔
餡料有牛肉漢堡 • 芝士🧀 • 洋蔥🧅 • 蕃茄🍅 • 酸瓜🥒 • 生菜🥬
牛肉漢堡🐃好𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲,唔會實的的👍🏻
美式BBQ醬洋蔥牛肉漢堡

▪意式羅勒蕃茄雞肉波波意粉 ($118)
醬汁有勁多茄肉蓉🥫,肉丸波波係雞肉做,感覺更健康呀🐔
意式羅勒蕃茄雞肉波波意粉

▪清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅 ($138)
薄批底,外圈脆脆既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚底🍕
用左柚子醬🍊食落甜甜地,比起千島醬 / 茄醬個類冇咁膩😜
清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅

▪阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇雪糕 ($108)
(有片)自己將外圍既膠圈圈拉起👆🏻
等阿華田奶蓋🤎好似瀑布咁爆流落黎⛲️好療癒😌
蛋糕體鬆軟,提拉米蘇雪糕咖啡味好濃☕️

▪Drinks
特飲類都加左裝飾,擺得好靚,幾岩打卡📸
鍾意飲酒🥂既朋友仔留意啦,部份特飲係可以(加+$40)轉做𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥嫁🍸
▫️好雙乳的莓莓 ($48)
𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡酸酸甜甜🍓
▫️紅都面曬 ($48)
西柚𝐒𝐨𝐝𝐚係𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥黎,飲落都好𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡🧡
▫️凍 • 玫瑰咖啡 ($43)
奶味偏重,飲落唔會好甜🌹

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺店員們服務都好好又快手👍🏻上甜品前,又主動換過另一套餐具俾我地🍴
清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅