2015-05-04
半個月前食左兆萬新開張一個月度連呢度都未有資料既櫻花,巳經平均五樣得一個叫正常,估唔到呢間所謂前身係金川,只係改頭換面左小小既横濱,聽個名就夠勁,用大家熟悉既日本地方名心諗實無得輸,應該好過之前呱,點知錯哂。。刺身-三文魚 完全無乜三文魚味,唔睇賣相以為食梗其他魚生,之後竟然有帶子仲要好食過x鮮外賣個d..就仲有期待之後d野食,以食放題經驗話我知,有d帶子既放題都起碼二百以上,而呢間做到168叫抵,仲有赤貝,偏咸,同無出面d正常味,所以一round就算同埋乜魚物魚都係,叫之前問有無咩刺身無佢話有,點知無黎到吞拿魚兩round都,螺片八瓜魚甜蝦lor, 最後個款走哂樣唔掂。。泰式生蝦刺身又係以前一個抵食要點 而家整到硬硬慘慘。。第二round帶子細粒到一分為四咁比。。,仲要無咁鮮巳經。。仲有無哂螺肉八爪魚d前菜款式lor,.清酒,oh no, 唔凍,只係拎個裝有冰水載住瓶野就比你,到d冰融哂你都未feel到有凍意,失敗。。再黎熟食,羊架好重要,不過不失,係細舊左d, 炒通菜,d菜無哂菜味又硬,地獄蜆呢個勁,好多沙又唔辣食幾舊放棄,芝士腸最正常焗的,似pizza x個d, 芝士西蘭花,焗到
心諗實無得輸,應該好過之前呱,點知錯哂。。
清酒,oh no, 唔凍,只係拎個裝有冰水載住瓶野就比你,到d冰融哂你都未feel到有凍意,失敗。。再黎熟食,羊架好重要,不過不失,係細舊左d, 炒通菜,d菜無哂菜味又硬,地獄蜆呢個勁,好多沙又唔辣食幾舊放棄,芝士腸最正常焗的,似pizza x個d, 芝士西蘭花,焗到花同芝士分開兩種味融入唔到,失敗中叫正常,好戲係後面,串燒無款ok, 墨魚丸無丸味,菲菜有一堆子然粉係面好似話比你聽d串燒係好香的粉燒,但偏偏全部食唔出,d菲菜真係食到九兩菜feel..硬同生生地, 冬古都係,牛柳粒又係差爆,一塊生生地牛扒切成十零塊咁比你,味道一般,咬落好似d擺耐左d賣唔出料咁,地獄尤魚鬚叫正常,天婦羅又係失敗⚠炸到分開哂,粉還粉,涵還涵,多春魚,蝦,難食到吖左四條食剩兩條,唉,仲有芝士年糕整到硬過橡皮糖d皮,食入面d芝士算。。打到手都軟真係睇咁多都夠la, 唔想再為無心機食肆打咁多字。。有人請我食我會純粹為飲罐裝飲品而去,講完