2007-03-06 12 瀏覽
3/5/07一路食一路肚痛肚柯真係從未食過有咁渣既buffet.patio做日式主題加國際美食,but食物種類太少,冷冷清清, 所有食物都是平價貨,賣相差味道又差, 炒飯炒面cheap cheap又無料. 日式主題真的連tea buffet都不如. 好少少的只有dessert及鐵板牛仔骨及牛柳. 見無野好食唯有食salad, 點知食左幾round caesar salad後就肚痛要去toilet.冷盤除了食到我肚柯既salad外,仲有凍crab,凍crab leg, oyster,青口,幾款susi及3種魚生(三文,彰紅,八爪魚),但魚生無鮮味,crab唔新鮮d肉梅既.每位收$308 plus 10%, 白金card有7折.都要2百幾架. resturant的環境也很舊, 只有waiter/waitress既services是較好的.blacklisted !! no next time !!
3/5/07
一路食一路肚痛肚柯真係從未食過有咁渣既buffet.