2018-11-09
第3次光顧這家串燒店啦!!!每次起串燒都會諗一諗去唔去呢間!!!因為第一次比我既感覺實在係好好味!! 見到佢好似又加左新野, 所以又黎左試下!!! 因為有小小唔舒服, 所以冇叫到啤酒, 有點可惜, 但呢間串燒店既啤酒真係好有特色, 而且款色好多, 名又好新穎, 唔清楚味道既話可以問下D STAFF, 同佢地講你想飲D咩類型, 例如甜D, 果味重D之類, 佢地都會介紹返!! 好好人架!!!今晚唔係叫左好多野, 但指定中意既我一定會叫!!就係鹽燒牛舌 $59 , 蒜蓉扇貝(兩隻) $59, 同埋 珍寶帆立貝(兩隻) $69, 次次都會叫呢3款, 唔使講梗係正!!! 牛舌厚身, 超有口感, 味粉味道適中, 唔會搶走左牛既味道!!! 帆立貝好粒啊!!! 咬落仲有汁B出黎!! 鎖得住D水份!!! 扇貝都算大隻, 不過我嫌佢蒜蓉過多, 可以少返小小!!!鹽燒牛舌 $59蒜蓉扇貝(兩隻) $59珍寶帆立貝(兩隻) $69安格斯牛柳粒 $79跟住叫左特別小小既柚子雞翼(兩隻) $30, 雞翼甜甜地, 好開胃, 蠔方面我地揀左個 金黃醬廣島蠔(兩隻) $59, 其實
鹽燒牛舌 $59
蒜蓉扇貝(兩隻) $59
珍寶帆立貝(兩隻) $69
安格斯牛柳粒 $79
跟住叫左特別小小既柚子雞翼(兩隻) $30, 雞翼甜甜地, 好開胃, 蠔方面我地揀左個 金黃醬廣島蠔(兩隻) $59, 其實我唔知金黃醬係咩, 原來係沙律醬再加左粟米蟹柳同埋燒左面頭!! 好好味!!!超中意!! 下次佢會入左我個必叫LIST!! 另外當然唔少得小小蔬菜!! 叫左蒜蓉茄子 $49 同埋 燒韭菜 $25!! 韭菜唔辣!! PERFECT!!! 個汁咸咸甜甜咁, 好好味, 蒜蓉茄子都係同一個問題就係太多蒜蓉!!! 要減少返D先得!!!
柚子雞翼(兩隻) $30
燒韭菜 $25
蒜蓉茄子 $49
最後叫左個而家好HIT既黃金炸魚皮 $59, 新加坡個隻就食得多LA, 即整既都係第一次試!! 唔錯喎!! 個汁唔會好咸, 不經不覺就會食多左, 不過可能太脆口又冇啤酒既關係, 個咀入面食到有點介口!!!真係要有啤酒先得!!! 同埋多人會好D, 因為都好大兜, 多人SHARE會好好多!!
黃金炸魚皮 $59