2010-12-26 23 瀏覽
今晚同班朋友仔去左TST既Our Wonderland開餐除左可以讚佢有聖誕樹同埋decoration之外,我都諗唔到呢間野有乜好???今餐飯價值$447,今晚出得o黎食就預左呢個價錢,但係唔expect得咁既質素囉~我同朋友仔真係全程有彈無讚頭盤係海鮮,有蝦 / 帶子 / 翡翠螺 / 魷魚 : 全部淡到無朋友,好彩有舊檸檬姐,如果唔係真係以為自己無左味覺蟹肉粟米忌廉湯 :連碗湯都係淡既,平時唔會加pepper既我都要落埋一份blueberry & mushroom risotto莧菜芝士意大利雲吞d risotto好硬,不過朋友話o係意大利食既飯都係咁硬個雲吞直情唔想commentGrapefruit & Orange Sorbet--酸得o黎隻西柚味好假呀,好似藥水味咁Main course --Roasted Spring Chicken with Rosemary sauce--塊無骨雞又乾又"鞋",咬到牙骹都軟埋,好似食緊香口膠咁唯一可以讚既係d薯蓉真係幾好食Dessert --榛子朱古力蛋糕--個樣就靚喇,但係甜到有糖尿病咁滯呢,食左一半真係頂唔順
今晚同班朋友仔去左TST既Our Wonderland開餐

我同朋友仔真係全程有彈無讚

blueberry & mushroom risotto
莧菜芝士意大利雲吞
d risotto好硬,不過朋友話o係意大利食既飯都係咁硬
個雲吞直情唔想comment

唯一可以讚既係d薯蓉真係幾好食

頭盤係海鮮,有蝦 / 帶子 / 翡翠螺 / 魷魚
蟹肉粟米忌廉湯
左邊 --blueberry & mushroom risotto,右邊--莧菜芝士意大利雲吞
Grapefruit & Orange Sorbet
榛子朱古力蛋糕
2010-12-25
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節