朋友尋日推介我一間距離我屋企好遠嘅日本料理位置係喺鰂魚涌地鐵站口行2分鐘左右嘅鯛魚湯專門店☺但講真嘅冇後悔黎!!因為真係好好食一坐低佢哋都好好服務咁樣推介我哋有啲咩特別嘅嘢食 因為我哋係第一次嚟😛我哋自己就揀鯛魚濃湯鮮蟹湯飯💕波士頓龍蝦手打烏冬吉列炸豬扒嘢飲方面就要左兩杯特飲😙蜜桃成熟時紫色夢幻首先就上咗小食- 吉列炸豬扒先分量真係比我哋想像中大好多好多😎🤣新鮮炸起嘅佢哋非常crispy 而且我最鍾意係佢哋居然有日本嗰種甜甜地酸酸地嘅醬!!!😍 令一邊就有蛋黃醬 🙋鯛魚濃湯鮮蟹湯飯 138hkd嗰隻蟹🙈🦀相信係大過我兩隻手掌拼埋而且份量都好大鍋佢哋嘅湯底用咗海鮮同釣魚去熬製仲有蟹嘅鮮味 非常好食!!!而且湯飯更加吸收精華 是起上嚟嘅味道就更多層次💕蟹肉鮮甜而且勁多肉!!!! 我哋打開蟹蓋嘅時候仲見到蟹膏鮮黃色 真係好邪惡啊男朋友就要左波士頓龍蝦手打烏冬 138hkd 有原隻新鮮運到嘅波士頓龍蝦!!!男朋友話食完隻龍蝦都已經飽飽地😂肉質鮮美彈牙 而且加埋湯底嘅鮮味 都幾夾😎佢哋用咗日本進口嘅烏冬 , 烏冬比較幼 但好索到精華🥰我哋係咁飲啲湯 😛仲refill 左至於嘢飲方面兩杯都整得幾有
朋友尋日推介我一間距離我屋企好遠嘅日本料理

新鮮炸起嘅佢哋非常crispy

鯛魚濃湯鮮蟹湯飯 138hkd
嗰隻蟹🙈🦀相信係大過我兩隻手掌拼埋

而且份量都好大鍋

佢哋嘅湯底用咗海鮮同釣魚去熬製仲有蟹嘅鮮味 非常好食!!!
而且湯飯更加吸收精華 是起上嚟嘅味道就更多層次💕

男朋友就要左波士頓龍蝦手打烏冬 138hkd
有原隻新鮮運到嘅波士頓龍蝦!!!

男朋友話食完隻龍蝦都已經飽飽地😂
肉質鮮美彈牙 而且加埋湯底嘅鮮味 都幾夾😎

佢哋用咗日本進口嘅烏冬 , 烏冬比較幼 但好索到精華🥰
我哋係咁飲啲湯 😛仲refill 左

至於嘢飲方面兩杯都整得幾有特色