2006-08-13
我係第一次去食既,不過己經係幾日前!對於9:30後入座,每位$128,真係幾平,而且仲要係d野食新鮮,仲要唔會因為係9:30入座而無晒野食!咁既價錢,同質素我係絕對滿意,下次一定要再去!仲有就係個人空間感好足夠,雖然多人排隊,但係仍然比你2個人坐4人枱,我諗好多人都唔想隔離個2個人唔識,坐係度食野傾計d內容比人聽到晒!而且d服務員態度好好!我個人有個waiter佢打瀉個窩,個waiter好驚,跟住佢經過我身邊既時候,個經理企係我對面,我見到個經理問左個waiter句:有無事?有無整到??我一聽到就覺得經理對d下屬都幾關心!仲有有一個時間係送d特選食物,要既就即時舉手order,但我咁arm聽唔到佢講xxx牛wo,咪無order囉,枱枱d人都係咁order,點知經理行一行到我面前望一望我示意問我要唔要!個種感覺感得佢都好關心d客人!今次食後好開心,價錢平,食物質素好,服務態度都好!下次一定再黎!不過有樣野就係,佢d飯太大碟,又想試多d其他野,結果2個只係食左少少,好浪費,又唔好意思,如果細少少會好d!不過整體都係滿意!
今次食後好開心,價錢平,食物質素好,服務態度都好!