2020-03-07 1750 瀏覽
二月頭嘅時候因為牛涮鍋有同line friends合作,所以去咗做打邊爐家族,之後餐廳因為防疫關係停開😷,最近部份分店又開始返營業喇,大家衡量過覺得okay,可以考慮去支持吓!Brown & Friends 90分鐘極尚滿足放題套餐 (晚市) $288/1 套餐包咗每人一份日本和牛、美國SRF和牛、時令海鮮盛盒,仲有任添嘅丹麥皇冠豚梅肉同美洲特選雞腿肉,當然仲有外面放題區嘅食物。湯底我哋揀咗雙拼,有我最愛嘅甜醬油湯,同埋期間限定嘅三文魚味噌湯 +$10,三文魚湯味道清甜,帶有魚嘅鮮味,我就主要用嚟煮海鮮,食落鮮上加鮮,甜醬油湯我就鍾意用嚟煮肉🤤 跟餐嘅兩款和牛都好掂,一望到已經流哂口水,油花分佈均勻,用甜醬油湯底煮完又香甜又嬌嫩👍🏻 友人就好愛個海鮮盛盒,特別係啲貝類同蝦,夠哂新鮮。幫襯過牛涮屋嘅都知放題區仲有好多選擇,我每次都必食佢哋嘅烏冬、芝士海鮮豆腐、同埋雪糕🤤 今次仲發掘咗原來炸雞翼都好好食😋 等緊湯底滾嘅時候記得要食住等啊😎今次去仲換購咗超多精品,不過唔肯定而家仲有無,有興趣記得問吓餐廳先。P.S. 而家防疫關係,佢哋仲推出咗一人鍋,可以去佢哋專頁睇睇。需加一服務費,埋單2人
友人就好愛個海鮮盛盒,特別係啲貝類同蝦,夠哂新鮮。
需加一服務費,埋單2人約$650。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕