2015-01-25 2717 瀏覽
朋友多次提出想去Inn Side Out,但唔知點解我又唔係特別想去,所以推左幾次之後終於都唔推得,就試試啦! 入黎Inn Side Out要有南華會member card,我地先到搵位入座,有卡既朋友晏d到都可以先入座,店員話會再check返張卡,不過最後都冇check到。我好冇用啊!冇飲返杯嘆下,因為身體剛復完少飲為妙,但都偷飲左朋友杯tiger beer,好似唔覺苦同埋好易入口添。呢度同一般bar冇乜分別,都係好鬼relax咁既,仲free到隨地掉花生殼都得,嗱...平日喺街不准亂拋垃圾,喺呢到任你點拋都得啊 當日我食左個好豐富既tea set,所以一點都唔餓,3個女仔食量又唔大,只係點左幾樣就餓到想扣喉 (講笑啫)。炸蟹肉餅係朋友推薦,我覺得麻麻地,蟹肉雖多但入需好鬆散冇蟹味囉。燒排骨伴碟薯條,呢個又幾正喎,好林又易咬開,冇牙都食到,而且個醬汁濃淡剛好,好有BB蕉既味道,加上肉唔太多,女仔應該好中意啦!就算係食肉獸都好岩食架。卡邦尼意粉就真係難食,個汁有陣怪味,同埋稠得黎完全唔creamy, 放左一陣已經完全唔想再食,呢碟...no next time 如果下次再去,應該要

如果下次再去,應該要有4-6人以上先可以點多幾款野食囉。
2015-01-09