2022-08-02 34 瀏覽
之前曾經食過一次呢間麻辣風雲 之後再去其他餐廳食嘅辣都好似冇呢度咁正🙈🙈因為大家辣嘅層次同變化都唔一樣😝所以 兜兜轉轉 最後都係決定返來呢間餐廳 再一次食佢哋嘅高質素 又抵食嘅川菜~因為全部菜式價錢都唔貴 一大班人分享仲更加抵食架🙌🏻🙌🏻😌🔥覆桌系列😋👍🏻推薦比大家。🔥酸辣土豆絲👍🏻👍🏻🔥椒鹽雞軟骨👍🏻👍🏻👍🏻🌶涼拌燒椒皮蛋👍🏻👍🏻款款都好出色…唔知點樣比較好😂先講下我最鍾意嘅雞軟骨😋金黃酥脆 又炸到粒粒分明 同埋一啲都唔會油膩 呢個好重要🙈雖然我都知道係邪惡野…但係起碼心靈上覺得唔肥膩先😂👍🏻軟骨好易咬開 雞肉部分跟軟骨比例剛好 唔會話得啲骨頭又冇肉食👍🏻整體來講係幾好食😋下次嚟都會再叫返呢個!之後到皮蛋 唔知有冇人同我一樣都好鍾意食皮蛋呢🤪呢個皮蛋夠流心 個黃好正!好夠香味 少少辣已經好惹味啦 凍凍地咁好開胃😌😌同埋土豆絲都好正宗👍🏻👍🏻土豆絲每條粗幼都差唔多 廚師刀工幾好😯好有口感 因為我都怕食到啲淋哂嘅土豆絲…會好怪 不過呢度唔會 酸味同埋辣味嘅比例都幾平均分布 整體來講係值得一試嘅風味菜式😉😉雖然好想不停都係食返呢啲餸菜😂😂但係又好想試新嘢喎😂真係苦惱🥹食📍麻辣風雲

覆桌系列😋👍🏻推薦比大家。

🔥酸辣土豆絲👍🏻👍🏻
🔥椒鹽雞軟骨👍🏻👍🏻👍🏻