2021-08-13 219 瀏覽
餐廳喺黃埔係新開嘅,有三款set dinner可以選擇,而每款set dinner都有四款main course可以揀,我同朋友分別揀咗一款係$178嘅set dinner A同埋一款$298嘅set dinner C。每個餐都包餐湯沙律同埋餐飲,是日餐湯係粟米濃湯,而沙律就係野菜親子煙三文魚沙律,主菜就揀咗日式蟹膏蟹肉意大利飯,餐湯同沙律都係正常味道,值得推介嘅係主菜嘅日式蟹膏蟹肉意大利飯,首先蟹肉嘅份量真係非常之多,每一啖都食到一絲絲嘅蟹肉,加上蟹膏沾滿每一粒飯,呢個味道喺出邊好少機會食到,呢個價錢就食到咁多蟹膏蟹肉,簡直係超值。🥳而另一個餐嘅餐湯就係松露野菌泡沫忌廉湯,餐湯嘅賣相好精緻,松露油令到碗湯嘅味道昇華左唔少,每一啖都係滿滿嘅野菌粒,都幾唔錯㗎 !沙律就係香芒大蝦沙律,而主菜方面就揀咗美國牛柳(八安士)配虎蝦,牛柳揀咗五成熟,玉則軟淋淋,都值得一試,虎蝦就燒得啱啱好,推介!🤪朋友叫咗杯Grand debut試吓,佢係由vodka,raspberry同埋蘋果汁調製而成,味道都幾清新,酸酸甜甜咁,適合女仔飲。🍸餐廳服務非常周到,侍應非常有禮,餐廳格調都唔錯,大家經過呢頭就不妨

餐廳服務非常周到,侍應非常有禮,餐廳格調都唔錯,大家經過呢頭就不妨試吓!😚