之前都有黎過呢間cafe架!! 覺得d人同d野食都幾好.我鍾意飲佢既花蜜薑茶,,因為就咁飲唔甜,,自己加蜜糖都得 咁岩見到佢facebook做緊一千蚊包場,,朋友又生日,,就book左喇!先俾五百蚊訂, ok la.佢地有投影機啦,,有d game啦...同埋我打去問佢地話可以自己帶d小食,野飲去都ok, 總之兩個半鍾交場就ok.果度d人真係好nice,,佢仲會幫你諗下有咩搞 (例如估歌仔啊果d)!講番果日叫左d咩啦~芝士煙肉薯條,,芝士栗米煙肉焗法包,,什果沙律,,萄汁雞皇飯,,藍莓芝士cake同有十杯野飲佢地既野食應該係即整架同埋果日我用投影機播野,,氣氛幾好架^^想提一提個什果沙律,,我本身就對沙律麻麻ge...但呢個就好多生果,,我個人幾鍾意!最後, 其實我都係無意中發現中環皇后大道中118號呢座野好多cafe!!!之前都試過樓下2樓一間"休息"cafe,,想試佢既甜品又冇wor...隔離係美甲,係幾特別既 ' v '野食味道ok,,份量就有d少喇環境就算ok既,,但唔知點解有d嚴肅既感覺 -_-seasons就簡單舒服d,,有wifi.四樓果間好似叫wine and cafe
seasons cafe

之前都有黎過呢間cafe架!! 覺得d人同d野食都幾好.
我鍾意飲佢既花蜜薑茶,,因為就咁飲唔甜,,自己加蜜糖都得 [冬天飲好岩又健康]

先俾五百蚊訂, ok la.
佢地有投影機啦,,有d game啦...

講番果日叫左d咩啦~

佢地既野食應該係即整架

同埋果日我用投影機播野,,氣氛幾好架^^
之前都試過樓下2樓一間"休息"cafe,,
想試佢既甜品又冇wor...
隔離係美甲,係幾特別既 ' v '
野食味道ok,,份量就有d少喇

環境就算ok既,,但唔知點解有d嚴肅既感覺 -_-
seasons就簡單舒服d,,有wifi.
四樓果間好似叫wine and cafe,,

有d暗同逼...
我食左個下午茶 "白汁雞磨菇汁意粉 同 薑蜜"

ok la.

d雞好喊...薑茶薑味唔多`
但態度就唔錯既!
好笑既係佢地播收音機xdd
佢地既布甸就自己整既,,但我就未試過喇

價錢都ok架! tea set $26
總結係鍾意食甜品既可能要去休息;不過價錢可能高d (同埋我未試過甜品架!!!)
價錢低既去四樓(好似叫wine and cafe); 可能家庭feel d lor!
想食意粉啊,芝士焗野同芝士餅就去seasons啦!
因為佢地既食物真係好唔錯可以話物有所值既,整體我係鍾意seasons既
2010-12-03
$150 (其他)
慶祝紀念
生日