尋晚同男友講話想食越南野﹐佢就話不如試下呢間之前睇過 d 食評都話幾好﹐話 d 魚露好好味﹐好啦就試你!去到一點左右﹐無咩人﹐安排坐o係梳化位﹐可以挨住又有D咕0臣0甘﹐幾舒服 ^ ^個 menu 上有好多套餐﹐不過我地之前睇過 d 食評﹐所以其實都揀定左﹐最後 order 左個雞喇沙套餐 $58: 送咖啡/茶香茅豬扒撈檬套餐 $48: 送餐湯 + 一件蒜蓉包 + 咖啡/茶如果+$10 可以揀 d 特飲, 不過都無乜特別岩我地, 所以我地都係揀左兩杯凍檸茶份量唔算好多, 不過都夠食雞喇沙 d 雞有少少 "鞋", 但好似無乜椰汁味同埋有 d "蘇"撈檬 d 香茅豬扒唔算好淋, 之前食過鱻湯米線個豬扒更好食佢有兩隻魚露, 一隻 for 撈檬, 一隻 for 湯河撈檬果隻同出邊果 d 好似唔太大分別湯河果隻勁咸(咸魚既味), 要注意份量總括來講我地都覺得屬於一般,食物賣相就幾好, 不過價錢唔算平, 但係環境舒適 : )夜晚有我最愛既打邊爐﹐好期待呢 ^ ^
尋晚同男友講話想食越南野﹐佢就話不如試下呢間
雞喇沙套餐 $58: 送咖啡/茶
份量唔算好多, 不過都夠食
撈檬 d 香茅豬扒唔算好淋, 之前食過鱻湯米線個豬扒更好食
佢有兩隻魚露, 一隻 for 撈檬, 一隻 for 湯河
撈檬果隻同出邊果 d 好似唔太大分別
湯河果隻勁咸(咸魚既味), 要注意份量

夜晚有我最愛既打邊爐﹐好期待呢 ^ ^