2020-06-05
呢間火鍋想試好耐...佢之前裝修黎唔到..知道佢整好..就即刻同朋友夾個靚時間黎lar鍋底選擇勁多..對有選擇困難症ge我黎講..要揀定..真係好有難度!最後決定!加錢要2個湯底..都係+$20蠱草花雞 麻辣 (唔會好辣..大家放心!)絕對唔係渣流tan!好足料!落單用tab..方便、環保落完單後,waiter哥哥放低個海鮮拼盤同靚牛...送架 如果要encore..呢d係要收費架好鮮甜兩個女仔..叫到成台野 好食得!任叫ge肉..豬牛羊雞都有!全部都唔會鞋!好食!特別要講下個牛利! 樣唔靚但有驚喜!出奇地嫩呀 我有encore!滑牛又係好驚喜呀!完全唔鞋!黃金炸魚皮避風塘魚皮兩個都好新鮮!勁脆! 個人口味我覺得黃金個個正d..因為..佢真係再用咸蛋黃落獲再炒過架勁邪惡勁香口!菜新鮮各式手打丸全部都好彈牙..一d都唔粉墨魚滑自己落..大粒細粒自己決定黑松露蝦蟹餃一入口..成陣黑松露味湧出黎..d蝦又彈牙滿足!最重要係皮唔厚..細細粒..食得幾粒試多幾款都得!芝士紫菜蝦蟹餃估唔到呢幾樣野..原來係夾ge! 好食呢度醬料同飲品,都係自助架..要乜自己出去拎 呢餐真係好滿足!
最後決定!加錢要2個湯底..都係+$20
蠱草花雞
麻辣 (唔會好辣..大家放心!)
絕對唔係渣流tan!好足料!
落單用tab..方便、環保
好鮮甜
兩個女仔..叫到成台野 好食得!
任叫ge肉..豬牛羊雞都有!全部都唔會鞋!好食!
滑牛又係好驚喜呀!完全唔鞋!
黃金炸魚皮
避風塘魚皮
兩個都好新鮮!勁脆!
菜新鮮
各式手打丸
全部都好彈牙..一d都唔粉
自己落..大粒細粒自己決定
黑松露蝦蟹餃
一入口..成陣黑松露味湧出黎..d蝦又彈牙
滿足!最重要係皮唔厚..細細粒..食得幾粒試多幾款都得!
芝士紫菜蝦蟹餃
估唔到呢幾樣野..原來係夾ge! 好食
呢度醬料同飲品,都係自助架..要乜自己出去拎
呢餐真係好滿足!