呢間火鍋想試好耐...佢之前裝修黎唔到..知道佢整好..就即刻同朋友夾個靚時間黎lar鍋底選擇勁多..對有選擇困難症ge我黎講..要揀定..真係好有難度!最後決定!加錢要2個湯底..都係+$20蠱草花雞 麻辣  (唔會好辣..大家放心!)絕對唔係渣流tan!好足料!落單用tab..方便、環保落完單後,waiter哥哥放低個海鮮拼盤同靚牛...送架  如果要encore..呢d係要收費架好鮮甜兩個女仔..叫到成台野 好食得!任叫ge肉..豬牛羊雞都有!全部都唔會鞋!好食!特別要講下個牛利! 樣唔靚但有驚喜!出奇地嫩呀 我有encore!滑牛又係好驚喜呀!完全唔鞋!黃金炸魚皮避風塘魚皮兩個都好新鮮!勁脆! 個人口味我覺得黃金個個正d..因為..佢真係再用咸蛋黃落獲再炒過架勁邪惡勁香口!菜新鮮各式手打丸全部都好彈牙..一d都唔粉墨魚滑自己落..大粒細粒自己決定黑松露蝦蟹餃一入口..成陣黑松露味湧出黎..d蝦又彈牙滿足!最重要係皮唔厚..細細粒..食得幾粒試多幾款都得!芝士紫菜蝦蟹餃估唔到呢幾樣野..原來係夾ge! 好食呢度醬料同飲品,都係自助架..要乜自己出去拎 呢餐真係好滿足!

最後決定!加錢要2個湯底..都係+$20
蠱草花雞
麻辣  (唔會好辣..大家放心!)
絕對唔係渣流tan!好足料!

落單用tab..方便、環保

落完單後,waiter哥哥放低個海鮮拼盤同靚牛...送架
  如果要encore..呢d係要收費架

好鮮甜

兩個女仔..叫到成台野
 好食得!

任叫ge肉..豬牛羊雞都有!全部都唔會鞋!好食!

特別要講下個牛利! 樣唔靚但有驚喜!出奇地嫩呀
 我有encore!

滑牛又係好驚喜呀!完全唔鞋!

黃金炸魚皮
避風塘魚皮
兩個都好新鮮!勁脆!
勁邪惡勁香口!

菜新鮮

各式手打丸
全部都好彈牙..一d都唔粉

墨魚滑
自己落..大粒細粒自己決定

黑松露蝦蟹餃
一入口..成陣黑松露味湧出黎..d蝦又彈牙
滿足!最重要係皮唔厚..細細粒..食得幾粒試多幾款都得!

芝士紫菜蝦蟹餃
估唔到呢幾樣野..原來係夾ge!
 好食

呢度醬料同飲品,都係自助架..要乜自己出去拎

呢餐真係好滿足!
2020-06-04
5 分鐘 (堂食)