就黎考試, 同班同學仔加緊溫習, 睇相openrice, 呢度好似幾清靜, 又話無人催你走, 價錢又唔貴, 儘管一試同學book 左窗邊位, 4個人坐一個卡位, 坐得都算舒服, 如果D玻璃可以乾淨D, 個view 的確唔錯, 一貫卡位問題, 出入唔多方便我叫左個煎銀雪魚扒set dinner $881. 白湯 + 蒜蓉飽 : 個湯唔掂, 落幾條蘿蔔西芹絲, 無乜味, 同學叫紅湯, 一樣唔掂, 飲左幾啖收手。個飽就係好無誠意, 求其用微波爐叮暖o個種 2. 煎銀雪魚扒配薯菜 : 一般, 飲完個湯其實都冇乜要求, 唔難食就得, 個魚係多骨左少少。薯菜堅唔掂。同學叫西冷無投訴, 我估可以接受啦3. 芒果布甸 : 好粉, 開粉都開得差過人 4. 熱檸茶 : 都係咁啦, 無特別同學其實係叫田螺餐配西冷, 個田螺睇見就冇胃口, D薯蓉黃到好似咖喱咁 原本想叫多個甜品。不過, 睇圖已經唔開胃, 全部都係幾球雪糕加幾塊威化餅, 收你$40, 最多俾幾塊罐頭水果你, 一D誠意都冇。所以最後都縮沙唔叫, 寧願去第二道食。我地去呢度係為左靜靜地坐下, 溫下書, 唔係為左食。論環境, 的確適合hea。因為直到

我叫左個煎銀雪魚扒set dinner $88

3. 芒果布甸 : 好粉, 開粉都開得差過人

4. 熱檸茶 : 都係咁啦, 無特別

我地去呢度係為左靜靜地坐下, 溫下書, 唔係為左食。論環境, 的確適合hea。因為直到佢地埋數為止, 侍應都唔多理你。如果係要求佢地serve 得好足, 呢度一定唔合格, 我實俾劣評。如果要黎, 飲杯野算喇
2009-09-02