冬天殺到,四個人約埋一齊又係到左打邊爐既時間,任食打邊爐往往就係我地GATHERING既一貫風格。有次係女人街食完飯,行過見到呢間新開打邊爐仲埋可以同時燒烤真係未試可以一個價錢同一張枱有同時打邊爐&燒野食TOGETHER兩個體驗一坐店就黎左個雞煲,食完雞煲再出去羅料打邊爐,先講下個雞煲,份量好多個雞煲汁好正,夠入味,雞肉唔鞋,汁滲到入去D肉到,著實唔錯唔使羅紙畫,直接行出去扲打邊爐基本既料都齊晒有牛肉有豚肉同雞肉, 好多款肉既部位任君選擇, 仲有好多丸類同菜都有好多種, 都新鮮, 栗米超級甜同多汁FILL得夠快,出面差唔多無晒貨仔就REFILL而且仲有海鮮揀,幾新鮮,種類都唔少有蝦、魷魚、帶子青口,打邊爐有海鮮供應算得上係性價超值海鮮選擇都幾多而且好新鮮,我地扲黎燒D肉質都仲爽口同時都有扲肉來烤,烤肉又點少得點醬呢~呢度有好多種唔同醬自己調,烤肉有專屬既醬再再再來就係有魚生同甜蝦,感覺FUSHION埋放題,而且仲有熟食,得別情迷佢個鳳爪,真係好入味尾聲仲有雪糕同啫喱任食,有紅豆、朱古力、芒果同雲呢拿揀,因為前面食得太多,雪糕只食到兩飲品有得任飲仲有夠凍,食物款式多媲美放題,有4個大櫃,

有次係女人街食完飯,行過見到呢間新開打邊爐仲埋可以同時燒烤

雞煲汁好正,夠入味,雞肉唔鞋,汁滲到入去D肉到,著實唔錯

唔使羅紙畫,直接行出去扲

FILL得夠快,出面差唔多無晒貨仔就REFILL

海鮮選擇都幾多而且好新鮮,我地扲黎燒D肉質都仲爽口

飲品有得任飲仲有夠凍,食物款式多媲美放題,有4個大櫃,酒都有5-6類,鐘意飲酒既真係好易回本

整體環境座位坐得好舒服,,豐富既一餐,埋單右埋中一個人都係180左右, 咁既價錢係旺角可以食到呢個質素既肉來講價性比非常高,一個價錢同時兩種食法,價錢屬抵!會同朋友再黎,真心