呢日下午得閒過嚟食個飯,唔知食乜好不如就打邊爐啦,入到嚟發覺原來佢哋都未準備好,仲好似有啲亂咁,仲聽到一個好似經理嘅男人喺度鬧員工😅牛涮鍋不嬲都係中規中矩,我揀咗澳洲和牛肩脊肉套餐,$188豬骨湯底,佢呢個餐係冇雞肉同豬肉嘅,但係我個又想食豬肉所以用$25加咗一盤豬肉。澳洲和牛肉質嚟講都OK過得去不過切得真係太薄,冇乜口感,好似食咗陣風咁,其實人哋唔係揀放題好心佢啲肉就俾啲質素好少少嘅,所以呢點令我好失望。出面放題區,我最最鍾意食嘅就係佢個芝士魚腐,呢個我就食得好多嘅,但係其他都冇乜嘢啱食,都係夾咗少少丸類同埋蕃茄同拉麵。我想講佢啲白飯到我食完走佢都未拎出嚟😅想食兩啖白飯都冇,但係啲咖喱就一早煲好,而且埋單嘅時候我完全搵唔到人,最後叫咗喺廚房做嘢嘅人幫我叫人出嚟收錢😅😅😅食過咁多間牛涮鍋呢間嘅質素算係最差,服務又差,同佢哋集團其他分店嘅水平差好遠😅😅

60分鐘午餐 套餐