2021-09-09 19 瀏覽
一人午餐🥣食拉麵🍜係我不二之選!因為大多既拉麵店都係小店而且會有比較多一人座位,自然就會令人感覺舒服點親切點!今日呢間位於荃灣既拉麵店係一個荃灣友介紹,因為我係一個貓奴🐱而呢間餐廳掛滿唔同貓貓既相同擺設!一入到去就會好窩心既感覺🥰拉麵款色有五種,而麵底有直/曲選擇,麵質有硬/軟/普通💁🏻‍♀️。再者可以追加配料,亦有六款小食,十種飲品提供!蔥山拉麵🍜普通曲麵$83 碗面上一大半都俾蔥花包圍住!最岩愛吃蔥既人士!而入面會有味玉、竹筍、叉燒、海苔作配料!而曲麵係比較彈牙,每一注麵配上蒽花加以濃濃湯底食落口,又會諗起日本食拉麵既畫面🤩最初諗住叫多個小食,點知碗麵份量好充足!日本果味碳酸飲品 - 靜岡蜜柑 $24我超鍾意飲呢隻品牌既碳酸飲品😙送拉麵係絕配呀!

蔥山拉麵🍜普通曲麵$83

日本果味碳酸飲品 - 靜岡蜜柑 $24
我超鍾意飲呢隻品牌既碳酸飲品😙送拉麵係絕配呀!