2022-07-07
好耐無食放題,心血來潮組隊一行四人黎到旺角瓊華中心「八幡屋涮涮鍋」大快朵頤。餐廳環境闊落,佔12樓全層,坐得舒服😌絕對係同朋友聚會慢慢傾的地方。套餐包括刺身+壽司+海鮮+澳洲M5和牛+燒物+揚物+ 自助吧+ 清酒任飲,大快朵頤,任君選擇。等緊食物上枱前去炸物區搵食,有多款天婦羅🍤,炸蝦天婦羅炸粉吾會太厚,蝦身爽彈實肉。最特別竟有炸金菇,獨有菇菌香氣四溢。紫薯非常甜,外脆內軟帶點軟糯。粟米芯🌽好特別。仲有炸魚柳😍燒物方面有我最愛燒蝦,用鹽調味,簡單帶出鮮味,蝦肉彈牙新鮮。點少得多春魚,唯燒得有點乾身。最好食😋芝士燒年糕內餡是麻糬,煙煙韌韌好正。燒雞翼皮脆肉嫩,仲有牛脂味濃郁金菇牛肉卷🫔。打邊爐🍲嗜辣人士必點麻辣火鍋,麻香十足,用上多種花椒八角提香,辣度有小辣程度。多款丸類大推海膽丸/芝士丸。仲有大量蔬菜🥬任食有油麥菜、娃娃菜吸曬湯精華無得輸。澳洲M5和牛很快呈上,和牛入口即化、油脂分布平均,大約淥十秒、粉粉嫩的,好彩係任食。海鮮🦞拼盤Igable得黎又新鮮: 鮑魚、扇貝、蜆、螺、海蝦,魷魚🦑、青口全部都好新鮮。仲有creamy 生蠔🦪配上cocktail sauce 🥰。甜品🍮:自家製布
甜品🍮:自家製布甸不會太甜、仲有多款雪糕🍦下火。
總結:
食物款式多 海鮮新鮮
二人同行 一人價錢 超抵食
備註:大家只要經社交平台post 中既連結網上訂座
✅惠顧C3餐,即買一送一優惠(二人同行一人價錢)
✅奉送鮑魚
✅四人送鮑魚+ 生蠔🦪