最近小編嘅朋友生日飯話想打邊爐慶祝,搵去邊度食嘅途中比我搵到呢間位於西營盤嘅日式火鍋放題,食完仲可以去海傍行下吹下海風添💜_今次同朋友試左120分鐘限時嘅日式火鍋放題,今次就試咗佢哋嘅$258美國特選級牛肩胛放題套餐🥩餐廳採用一人一鍋,小編同朋友今次就揀咗清湯同中華辣湯,清湯一啲都唔普通,加啲海鮮同雞腿肉做湯料仲鮮甜,中華辣湯底味道亦夠香濃👍🏻_呢款套餐可以任食美國特選級牛肩胛、鹿兒島黑豚肉同雞腿肉😋估唔到呢款牛味道都唔錯,食落去唔會好鞋有牛肉味✌🏻黑豚肉片都好快熟,肉味香濃,吸收哂辣湯既精華又幾正自助區亦有多款蔬菜及丸類,蔬菜比較特別嘅係有羽衣甘藍、豆苗、黑木耳、海帶結等,另外推介大家可以試吓蟹柳同獅子狗,配埋湯底一齊食非常惹味_熟食方面店員會先放低三款拼盤: 炸物拼盤、串燒拼盤同雞翼拼盤,三款都好高質,試哂咁多款熟食覺得最正係蝦多士,手打蝦膠特別爽彈,配埋麵包一齊炸夠香口,仲有土匪雞翼同蜜糖雞翼都係我瘋狂encore既item,神還原連鎖米線店既土匪雞翼,真係超正😌_飲品方面亦有提供多款選擇,汽水任飲,入口清新有助解膩😄整體CP值都唔錯😆