2022-07-25
我哋兩個人分別叫咗唔同嘅湯底同埋揀咗$298 美國prime grade極上牛頸脊及西斑牙黑毛豬套餐❣️先講一講個湯底❣️1️⃣藥膳蟲草花桃膠雞湯❣️超鍾意蟲草花嘅味😚湯底入邊有大量蟲草花💮仲有紅棗桂圓桃膠♥️除咗骨膠原仲可以補埋血🤣而且非常之鮮甜🤣好有老火湯嘅味道啊👍🏻飲到停唔到口🥹2️⃣台灣藥膳麻油雞湯❣️麻油味好香🤤估唔到會有埋紅棗桂圓喺湯底入邊😌不過就冇雞件🫣要自己去自助區到拎🤣啲牛肉好靚♥️ 碌10零秒就食得👍🏻好嫰滑🥰 仲有好香嘅牛味而且肥瘦適中🤤每盤嘅份量都唔少❣️最緊要每次落order都出得好快😚豬肉我哋最鍾意食黑毛豬😌好爽口啊❣️而且碌耐咗都唔會鞋😬💟自助醬油區一定要試吓佢哋自製嘅辣椒醬❣️食落去好香👍🏻到喉嚨就feel到嗰種辣🥰對於平時唔食開辣嘅人嚟講都唔會算太辣❣️💟自助肉食區💟有好多唔同種類又比較特別嘅丸❣️芝士小籠包啲芝士爆漿幾好味😋甜不辣都係我嘅至愛💖其餘就啲台灣腸➕魚腐等等🫣💟自助蔬菜區💟有我鍾意嘅羽衣甘藍🥬海帶➕蘆筍➕生菜等❣️啲菜都新鮮唔會有溶溶爛爛嘅出現🫣嘢飲好貼心有凍飲同埋熱飲☕️個冬瓜茶幾好飲👍🏻仲有雪糕雪條任拎唔嬲😋仲有movenpack❣️呢個性價比都算高😚下次再去🤣
豬肉我哋最鍾意食黑毛豬😌好爽口啊❣️而且碌耐咗都唔會鞋😬
呢個性價比都算高😚下次再去🤣