餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2022-07-16 66 瀏覽
【Healthy Bowl 魚生飯】最近大家都好注重Healthy and Fitness, 出去食飯都會嘗試搵多d 健康既Healthy salad bowl幾個月前,Lunch time食過呢間係屋企附近既Healthy Salad Bowl🥣前晚就黎食晚餐,平日晚上估唔到全場滿座Full House 🏠 😱晚上食冇送飲品🧃,但Signature Bowl份量幾大份又好食😋,ONO bowl 有三文魚🍣配青瓜🥒,味道清新🍃, 配上Nutty sauce非常夾👍🏻 我仲分左兩餐,一半晚餐再一半午餐!朋友點左Build Own Bowl, 配上Salmon, Brown Rice 🍚 , Scallion, Egg 🍳 shreds, Tofu(w/s), Nutty Sauce, 豆腐真係超好食😋!
【Healthy Bowl 魚生飯】