2021-04-26 70 瀏覽
韓國野同café普遍價位都頗高,呢間做到combination但價錢又好平兼好食💗 黎得就緊係要嗌多啲先抵!🌟炸雞Combo ($78)呢個Combo CP值超高,有炸雞,薯條,同埋雞軟骨✨雞肉好嫩滑,同醬汁好match🥰 薯條有好多芝士粉同醬係面,食極唔想停💃 雞軟骨每一粒都有油香,咬完爆出黎嗰下真係好好食🤪🌟 拉絲芝士BB豬肋骨伴泡菜炒飯 ($98)可以拉絲嘅芝士真係好邪惡!😍豬肋骨嘅醬汁mix埋芝士泡菜炒飯,層次非常豐富✨。可惜豬肋骨偏瘦,冇得啖啖肉,但係味道尚可o(^▽^)o🌟 爐板燒布朗尼 ($78)呢個Brownies係有個爐板烘住,係雪糕同cream半融嘅狀態下,夾埋暖暖地嘅Brownies食,感覺簡直上左天堂😇 又甜又暖又凍咁,但非常絕配🥺佢仲有啲米通,俾我地食嗰陣更有口感🌻🌟 凍比利時是朱古力 ($36)較死甜,冇咩朱古力味,有點失望😖🌟凍岩鹽焦糖咖啡 ($36)第一啖已震驚味蕾🤭口感豐富,有cream, 焦糖脆脆,加上咖啡香,真係好出色💗🔥味道:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌗

🌟炸雞Combo ($78)

🌟 拉絲芝士BB豬肋骨伴泡菜炒飯 ($98)

🌟 爐板燒布朗尼 ($78)

🌟 凍比利時是朱古力 ($36)
較死甜,冇咩朱古力味,有點失望😖

🌟凍岩鹽焦糖咖啡 ($36)

味道:🌕🌕🌕🌕🌑
環境:🌕🌕🌕🌗🌑