2020-12-09 324 瀏覽
細細個嘅時候我估大家都一定都有同聖誕老人許過願想要咩禮物,不過聖誕老人可能就未必出現啦,扮吓許願都得嘅========================▪️願望樹 5’ $598 由聖誕代表嘅樹頭蛋糕作為蛋糕嘅底部,外圍亦有綠茶口味嘅crumble裝飾,蛋糕體實際上係用左72%黑朱古力mousse mix埋朱古力牛油蛋糕一層層砌成,中間再夾雜着一層層甜度比較高,口感滑嘟嘟嘅焦糖軟心,軟心入邊仲有啲壓扁左嘅香蕉肉,但整體甜度都係屬偏高點 最後仲由大小不一嘅綠茶曲奇組合而成嘅聖誕樹🎄但抹茶味都偏淡未必滿足到茶控========================巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻錫荷包指數💸:/服務正指數👩🏻‍🍳:/環境靚指數👀:/========================📍 Twinkle Baker Decor (金鐘)金鐘金鐘道93號金鐘廊1樓C01aa號舖========================

▪️願望樹 5’ $598
巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻
再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻
錫荷包指數💸:/
服務正指數👩🏻‍🍳:/
環境靚指數👀:/
========================
📍 Twinkle Baker Decor (金鐘)
金鐘金鐘道93號金鐘廊1樓C01aa號舖