2021-04-04
餐廳鋪位睇落好大,事關係連埋co-working place🔥 有露天位置,可以帶埋自己嘅貓貓狗狗嚟食個brunch👍🏻 裝修係落地玻璃,下晝嚟都好光猛,可以休閒地嘆陽光啊☀️—————🤍Bowl with Pork Chop Cutlet $85Bowl有五個choice,仲有vegan bowl! 可以選擇Seasonal Japanese Rice或者沙拉,而作為飯桶嘅小編梗係食前者。珍珠米入面有D菇粒,飯面有隻溫泉蛋,撈埋一齊令米飯更香同惹味😋 炸吉列豬扒好脆,不過唔夠熱,而且炸漿太厚,食落有D乾、唔juicy🥲 🤍 Iced Canadian Maple Syrup Latte $45咖啡選擇好多,就咁Latte都有四五款ingredients揀!雖然相對細杯,不過質素依然keep到🥰 Maple Syrup味有D甜,呢樣野真係好睇個人口味🤪🤍 Pancake with Blueberries $80唔可以帶有太多期望😓 Pancake有D似現成買返來,size同味道都非常一般。蛋白霜同埋藍莓都OK嘅,不過pancake加糖漿對我來講太甜,整體都好漏😶
—————