2023-01-20
去銅鑼灣想食港式野,呢間洛奇冰室用大隻佬做logo,十分吸晴!餐廳內設有卡位,都坐得幾舒服🥸✨✍🏻 /瑞士雞髀▪️價錢:HK$32▪️美味指數:♥♥♥♥♡嚟冰室多數會食炸髀,但朋友喉嚨唔舒服,就叫咗隻瑞士雞髀,都夠入味,食呢隻雞髀連埋皮食先正!✍🏻 /五香肉丁麵▫️配火腿奄列及牛油方包▫️配熱飲:杏仁霜▪️價錢:HK$58▫️轉辛辣麵+HK$8▪️美味指數:♥♥♥♥♡當日丹麥包冇曬,配咗軟綿綿嘅牛油方包,火腿奄列嘅火腿份量都算多。我同朋友都鐘意食辛辣麵嘅麵質,同五香肉丁都夾㗎喎!記得配埋呢杯香噴噴嘅熱杏霜,唔知由幾時開始鐘意飲熱杏霜☕️✨✍🏻 /自選歐陸飯餐:吉列豬扒▫️配熱飲:杏仁霜 ▪️價錢:HK$76▪️美味指數:♥♥♥♥♡吉列豬扒唔算厚,但加一層薄薄嘅炸粉,再蓋上一層蒜蓉汁,就好惹味。另外,仲可以自選2款配菜,揀咗炸蝦餅同午餐肉,估唔到炸蝦餅比吉列豬扒更好食呢!✍🏻 / 熱檸檬柑桔▪️價錢:HK$24▪️美味指數:♥♥♥♥♡朋友飲完熱杏霜想再試埋呢杯,酸酸甜甜幾好飲!
✍🏻 /瑞士雞髀
▪️價錢:HK$76
✍🏻 / 熱檸檬柑桔
▪️價錢:HK$24
▪️美味指數:♥♥♥♥♡
朋友飲完熱杏霜想再試埋呢杯,酸酸甜甜幾好飲!