叫得餃燃串緊係有意思啦,初初我仲以為係粗口lol 🥸😂其實睇個名就知尼間係主打餃子同串燒啦!即使開係旺角尼個鬧市上 價錢依然親民,一個人獨食可以食餃子加少串燒 放工比自己chill下嘛! 我最欣賞老闆會主動問客人意見 參考意見再去改善 會聆聽人既小店最值得支持🥹==============================〖 一口和牛 〗💰26牛味濃而且肉質夠稔 咬落幾juicy〖 牛舌芯 〗💰28偏薄身 建議厚切會更爽口 食落重牛味 而且燒到好惹味〖 京蔥雞腿肉串🐣 〗💰22京蔥配合嫰滑既雞腿肉層次豐富 雞腿肉肉質好滑唔會乾爭爭😚〖 豬頸肉🐷 〗💰18肉質爽口帶有嚼勁 油脂豐富🤪🤪〖 魷魚鬚🦑 〗💰22我既最愛之一😝份量不少 食落好爽口!! 而且燒完更惹味 另外我再加少少辣粉好好食啊〖 蒜蓉燒蠔🦪 〗💰20(隻)好抵食 尚算大隻 而且唔會有腥味 好肥美!口感滑溜 配上蒜蓉仲可以帶出蠔既鮮味🫢〖 蒜蓉扇貝🦪 〗💰28(隻)食串燒必叫! 蒜蓉扇貝好惹味又爽口彈牙 肉質鮮甜💕〖 翠肉瓜🥒 〗💰14尼個都係我既最愛! 厚切翠肉瓜燒完好juicyyyy!! 好多汁又清甜 食完肉一定要食翠肉瓜解解

〖 一口和牛 〗💰26

京蔥配合嫰滑既雞腿肉層次豐富 雞腿肉肉質好滑唔會乾爭爭😚

〖 豬頸肉🐷 〗💰18
肉質爽口帶有嚼勁 油脂豐富🤪🤪

〖 魷魚鬚🦑 〗💰22

〖 蒜蓉燒蠔🦪 〗💰20(隻)

〖 蒜蓉扇貝🦪 〗💰28(隻)
食串燒必叫! 蒜蓉扇貝好惹味又爽口彈牙 肉質鮮甜💕

〖 翠肉瓜🥒 〗💰14
尼個都係我既最愛! 厚切翠肉瓜燒完好juicyyyy!! 好多汁又清甜 食完肉一定要食翠肉瓜解解油膩感‼️

〖 日本明太子雞全翼🍗 〗💰48(2隻)
雞全翼包住明太好有層次😍 而且明太子帶有少少辣味 好過癮

〖 粟米芝士豬肉煎餃🥟 〗💰38(6隻)
脹卜卜既餃子好得意 上面仲有啲明太子醬 皮薄多餡 煎完外皮變得香脆 食落又唔會好油 一個人的晚餐食尼個無得輸!🥰

〖 茄子🍆 〗💰34
茄子面層落咗好多蒜蓉、蔥!☺️ 燒得好淋 不過吾太夠味 所以自己再加辣粉會更加惹味🥹
茄子

評分🌟(10分最高💯)
價錢💰: 8/10

☎️ 55199813
想搵同類型嘅餐廳𓂀✍
#eatwithnous_串燒
#eatwithnous_旺角

#foodie #hkfoodie #hkig #hkfood #instafood #pizza #likesforlikes #hkgirl #hkdaily #photography #hongkong #skewers #hkdesserts #foodoftheday #dumplings #餃子 #美食 #相機食先 #明太子 #雞肉 #吃貨#打卡#手機食先 #旺角美食 #餃燃串 #小店
茄子
  • 魷魚鬚