2022-01-12
“ 𝐽𝑎𝑝𝑎𝑛 𝑖𝑠 𝑡ℎ𝑒 𝑚𝑜𝑠𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑜𝑥𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑝𝑙𝑎𝑐𝑒 𝑓𝑜𝑟 𝑚𝑒. 𝐽𝑎𝑝𝑎𝑛𝑒𝑠𝑒 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑒 𝑓𝑎𝑠𝑐𝑖𝑛𝑎𝑡𝑒𝑑 𝑚𝑒.”九龍城食泰國嘢就好出名原來有一間日本居酒屋都好高質素😍就係泫 居酒屋啦👏餐廳嘅環境 服務同食物質素都令人十分滿意☺️雖然依間餐廳唔可以比150個人開生日會😏但餐廳環境幽雅 充滿格調🤵🏻🤵🏻♀️情侶慶祝朋友生日都絕對適合啊👍———————————————————————————〖蟹膏豆腐🦀🧈〗💰58食蟹膏唔一定要食大閘蟹嘅😏雖然佢冇淡淡蟹膏咁邪惡😈不過每啖豆腐都散發住好香蟹膏味啊👏而且係蟹膏搭配冷豆腐上仲加左酸汁同三文魚子多左一種清新開胃嘅感覺 唔會食濟作為前菜 點到即止👍食蟹膏 Go go go 🔥〖雜錦魚生沙律🥗〗💰98我要投訴啊❗️ 明明我想食沙律菜嘛有咩理由魚生刺身多過沙律啊😝真係好癲啊🤩沙律菜好新鮮 好fresh 好爽😍魚生每嚿都好肥美 充滿油脂🤤 開胃一流咁多魚生放埋一齊今次真係 集合吧 魚生保胃隊😘〖串燒🍢〗去居酒屋冇理由唔食串燒啦😏依間嘅串燒十分出色💯1️⃣翠肉瓜🥒 清甜juicy 一咬落去勁多汁噴出來啲汁多到可以係沙漠飲三
九龍城食泰國嘢就好出名
去居酒屋冇理由唔食串燒啦😏
依間嘅串燒十分出色💯
1️⃣翠肉瓜🥒 清甜juicy 一咬落去勁多汁噴出來
啲汁多到可以係沙漠飲三日👏
2️⃣雞掌心🐥 好特別嘅部分 咬落去充滿雞皮嘅油脂🤤 同時帶有雞軟骨嘅爽脆口感🤩
3️⃣燒雞翼🔥 燒雞翼 我最鍾意食🎵🎶 雞翼只用簡單嘅鹽去作調味 反而將嫩滑多汁嘅雞肉更昇華😍 簡簡單單中又帶點不平凡💯
4️⃣牛舌🐮 依個牛舌真係超級無敵咁好食🥳🥳
食落有淡淡嘅蕎麥香
加埋溫泉子 紫菜 脆脆等配料
食完好滿足🈵
———————————————————————————
評分🌟(10分最高💯)
價錢💰: 7.5/10
味道👅: 7/10
環境🌱: 8/10
回頭❣️: 7/10
人均消費: $350
🔍 店舖資料
🍶 泫居酒屋
📍 九龍城太子道西426號地舖
⏰ 𝗠𝗼𝗻-𝗦𝘂𝗻: 𝟭𝟮:𝟬𝟬-𝟭𝟱:𝟬𝟬 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟯:𝟬𝟬
☎️ 𝟮𝟮𝟱𝟲 𝟭𝟲𝟯𝟯