2023-08-14
餐廳離屯門田景輕鐵站2分鐘路程,📍在珀御1樓,之前一直想試好耐🤭裝修係中國古典風,喺屯門黎講比較少見😀..湯底我地揀左藥膳花膠醉雞鍋拼麻辣鍋💰278藥膳湯底非常足料,真係有醉雞件同花膠嫁🤭麻辣鍋都有豆腐同鴨血,但麻辣味道好普通🥲.由於我地今次叫左好多野食🙈我揀一啲值得encore既黎介紹啦♥️♥️..手切頂級安格斯牛小排💰298未食睇個樣就知靚野🥰 肉質好淋,切得好靚,油脂分布平均,十分有水準既牛小排🤤..本地頂級切騸牯牛頸脊💰368同樣未食就知靚野🥰 油脂唔多牛味濃郁,有咬口,如果唔鍾意油脂太重既呢個好適合👍🏻.風花雪月餃子拼盤💰168韭菜餃、辣子雞餃、鮮蝦雲吞、蛋餃、鳳城水餃、野菌黑松露餃各兩粒,粒粒都好足料,味道唔錯🤤.風花雪月手打丸拼盤💰168墨魚丸、流心芝士墨魚丸、鮮蝦丸、流沙黃金蝦丸、鮑魚丸、干貝丸各兩粒,全部丸都好好食,食到海鮮既鮮味🤭 黃金蝦丸好有驚喜🤤.爽脆珊瑚蚌💰108,鮮甜貴花蚌💰128非常新鮮爽脆鮮甜,值得推薦♥️.脆骨腩💰68平時好鍾意食脆肉鯇,見到一定嗌🤭大大件厚切好正🤤好新鮮好脆!.⭐️整體黎講,佢地食材的確好多都食得出好新鮮,相信佢地選擇食材一定花左唔少功夫👍🏻
📍在珀御1樓,之前一直想試好耐🤭
裝修係中國古典風,喺屯門黎講比較少見😀
湯底我地揀左藥膳花膠醉雞鍋拼麻辣鍋💰278
藥膳湯底非常足料,真係有醉雞件同花膠嫁🤭
麻辣鍋都有豆腐同鴨血,但麻辣味道好普通🥲
由於我地今次叫左好多野食🙈
我揀一啲值得encore既黎介紹啦♥️♥️
手切頂級安格斯牛小排💰298
未食睇個樣就知靚野🥰 肉質好淋,切得好靚,
油脂分布平均,十分有水準既牛小排🤤
本地頂級切騸牯牛頸脊💰368
同樣未食就知靚野🥰 油脂唔多牛味濃郁,
有咬口,如果唔鍾意油脂太重既呢個好適合👍🏻
風花雪月餃子拼盤💰168
風花雪月手打丸拼盤💰168
爽脆珊瑚蚌💰108,鮮甜貴花蚌💰128
非常新鮮爽脆鮮甜,值得推薦♥️
脆骨腩💰68
平時好鍾意食脆肉鯇,見到一定嗌🤭
大大件厚切好正🤤好新鮮好脆!
⭐️整體黎講,佢地食材的確好多都食得出好新鮮,相信佢地選擇食材一定花左唔少功夫👍🏻 由於價錢唔平,日常未必會黎,但如果特別節日慶祝,呢到的確係一個唔錯既選擇♥️