呢間餐廳喺美麗華二期二樓,地點方便,氣氛仲要唔錯,有live music 聽下~ Set Dinner仲要都幾抵食,有齊前菜, 餐湯同主菜!💡法國田螺田螺有用蒜調味,食落好香又唔會腥,仲要好易用夾同叉輕鬆拎出嚟。薯蓉作為配角都好出色,又滑又香,直接清碟!💡水牛芝士沙律清爽鮮甜沙律菜,配上黑醋同水牛芝士就更豐富。💡龍蝦濃湯龍蝦湯唔會有酒精苦味,順滑鮮甜,仲要真係有龍蝦肉!!!💡蒜蓉包蒜蓉包又香又脆,識食一定係點下湯食~💡炸咸豬手豬手份量驚人,keep到外脆內juicy,而我自己最擔心係外皮脆但咬到d 牙勁攰,呢個又唔會,絕對是剛剛好的!重點推介,芥末子醬辣度剛好,鍾意佢唔會太重口味,令豬手更好食又唔會有負擔。💡堂煮卡邦尼呢個直頭係一個表演,喺你餐桌旁直接煮,勁新鮮嘅卡邦尼,每一條都掛晒汁同芝士。大家記得打卡還打卡,呢個要趁熱食先最好!💡Cheese Cake & Tiramisu甜品仲要有簡單擺盤,食落唔會太膩。💡Fruit Punch果香清新,第二日要返工唔飲酒,飲呢杯就啱晒了!

💡法國田螺

💡水牛芝士沙律
清爽鮮甜沙律菜,配上黑醋同水牛芝士就更豐富。
💡龍蝦濃湯
龍蝦湯唔會有酒精苦味,順滑鮮甜,仲要真係有龍蝦肉!!!

💡蒜蓉包
蒜蓉包又香又脆,識食一定係點下湯食~

💡炸咸豬手

💡堂煮卡邦尼

💡Cheese Cake & Tiramisu
甜品仲要有簡單擺盤,食落唔會太膩。

💡Fruit Punch
果香清新,第二日要返工唔飲酒,飲呢杯就啱晒了!

2025-08-08