琴日放假去左位於厚福街嘅H8地下,藍色嘅大門深深吸引住我嘅眼球👀·🥘香烤直布羅陀豬肉腸薯仔雜燴配多士 (HKD 88)黃金色賣相唔錯,面頭有半熟蛋加芝士,整體幾香!直布羅陀豬肉腸外皮香脆,鎖到肉汁,薯仔用左黑椒焗香,但略嫌薯仔冇咩味🤣·🥗La Postre 西班牙特色豪華全日早餐 (HKD 128)有黑毛豬風乾火腿、西班牙肉腸、直陀羅豬肉腸、黑松露炒蛋、焗薯仔粒、竹炭多士等等,都真係幾豐富架,味道唔錯,口感好多層次!只是略嫌蛋炒得有點老🤣·🍹鮮雜果莫希托 (+HKD 15)水果Mojito黎講都真係算較甜☺️水果嘅份量都好多,又有得食有得飲!·☕️Hazelnut latte (+HKD 15)呢到嘅hazelnut latte好易入口,面頭仲加左甜甜嘅Cream,hazelnut味好出,個人覺得好好飲,又冇因為冰融化而淡左味,唔錯👍🏼

·🥘香烤直布羅陀豬肉腸薯仔雜燴配多士 (HKD 88)

·🍹鮮雜果莫希托 (+HKD 15)

·☕️Hazelnut latte (+HKD 15)