2020-04-28
📍Let’s Jam 一起果醬🌟佐敦🧚🏻♀呢間熱門黃店想試左好耐 今次終於比我book 到位去試試 由外黃到內既Let's Jam 門外貼到門內既連儂牆 入得黎食既都係自己人🤤 枱同枱之間嘅距離適中 同朋友閑談起上黎都好舒服 我地就簡左坐係半室外既座位 微微既陽光溫暖 又唔怕比太陽直曬 坐得舒服🥰🔶 Cream Tea Set - scone*3 w/clotted cream & Homemade Jam💰79👅7/10今次黎嘅最大目的就係食佢個Scone啊! 熱辣辣上枱架🔥 牛油🧈既香氣撲鼻外脆內棉 但有小乾🐪🌹🍎Homemade Rose& Apple jam 👍🏻開頭有小擔心會係小伏既番梘🧼味 估你唔到🧡冇伏!仲要係正既!🌹’s花香同🍎’s甜味好夾! !🔶黃金蟹肉軟殻蟹意粉🍝💰109👅7/10賣相十分精緻✨軟殼蟹出色!炸粉夠薄 入口仲要熱辣辣🔥要為蟹肉嘅份量🏋🏻鼓掌👏🏻 差唔多每一啖意粉都食到鮮甜既🦀但係對於重口味既我,鹹蛋黃嘅味就唔太夠喉👉🏻👈🏻.🧞♂實在太受歡迎!🤓大家記得提早喺OpenRice訂位呀!(之前2次即興去都無位
💰79
👅7/10
外脆內棉 但有小乾🐪
🌹🍎Homemade Rose& Apple jam 👍🏻
開頭有小擔心會係小伏既番梘🧼味
估你唔到🧡冇伏!仲要係正既!
🌹’s花香同🍎’s甜味好夾! !
🔶黃金蟹肉軟殻蟹意粉🍝
💰109
👅7/10
賣相十分精緻✨
軟殼蟹出色!炸粉夠薄 入口仲要熱辣辣🔥
要為蟹肉嘅份量🏋🏻鼓掌👏🏻 差唔多每一啖意粉都食到鮮甜既🦀
但係對於重口味既我,鹹蛋黃嘅味就唔太夠喉👉🏻👈🏻
🧞♂實在太受歡迎!🤓大家記得提早喺OpenRice訂位呀!(之前2次即興去都無位😟) 💛 屬於香港人既黃金週is coming soon lah 不妨跟住我地一齊支持黃店🤚🏻☝🏻fighting 💪🏻