YUKI本身都好鍾意食飯團🍙真係又好味又方便😆有時都會買俾仔仔食咖😁今次YUKI嚟到鰂魚涌新開張嘅日式飯團便當店🍱好啱港島返工人士放Lunch過嚟試翻set正宗日本料理😍日式飯團便當店花鳥由日本人主理!最特別嘅係所有食材、原材料都係100%日本直送🇯🇵就好似去咗日本咁😆掛住日本幾多可以嚟試下佢😛今次YUKI點咗三個飯團🍙拎翻去俾屋企人食📍日本宮崎A4和牛飯團📍北海道鰹魚乾削片飯團📍北海道產銀鮭魚醬油漬鮭魚子親子飯團全部都係即叫即整咖!如果覺得飯團唔夠喉,仲可以加埋玉子燒炸雞🍗Set,再送埋芝士粒粒麵豉湯😍真係非常特別啊😛店舖都好近鰂魚涌地鐵站🚉係A出口向右直行,行到去行人天橋過對面馬路,就會到海濱街,行三四個鋪位就會見到花鳥咖啦💜 10分鐘都唔使就到啦🫡店舖內仲有日式便當🍱、飲品、日本地道產品選購,不妨過去試吓日本飯團啦💖

今次YUKI點咗三個飯團🍙拎翻去俾屋企人食
📍日本宮崎A4和牛飯團
📍北海道鰹魚乾削片飯團
📍北海道產銀鮭魚醬油漬鮭魚子親子飯團
全部都係即叫即整咖!