喺香港冇人不知嘅牛大人台灣火鍋專門店,出晒名牛肉高質,合理嘅價錢任你食👍🏻由台灣廚師主理,主打台灣地道特色嘅湯底及風味食材,牛肉質素唔差,務求一位嚟到嘅客人都食得飽😂 我哋叫咗兩個火鍋湯底,台灣鳳梨雞鍋 及 牛大人秘方麻辣鍋🤤 麻辣鍋越食越辣🌶🥵,越辣就越香,多數我都係配牛肉或魚漿食😙 鳳梨雞鍋就係比較清嘅雞湯,仲有半隻雞係湯底入面😋💰$298 per head,可以選擇嘅種類都唔少㗎,要食一定要食佢地嘅……安格斯特選牛板腱👍🏻 叫左好多碟都係食呢隻牛蟹籽墨汁漿&干貝鮮魚漿 台灣鱸魚片豆腐&水蓮 - 我都係第一次食水蓮,食落去嘅感覺有啲似食緊無豆嘅豆角,爽口清甜的🤤鬼馬老油條 - 我仲以為油炸鬼同豆漿好夾,原來同火鍋湯底都一樣咁夾😋台灣小食 - 鹽酥雞塊,甜不辣飯後甜品有👉🏻台中仙草凍 - 意外地好好食🤤飯後甜品有👉🏻movenpick ice cream$298包以下野食😽😽唔好錯過任何一款👍🏻⭐️上腹牛五花
⭐️安格斯特選牛板腱
⭐️紐西

安格斯特選牛板腱👍🏻 叫左好多碟都係食呢隻牛

蟹籽墨汁漿&干貝鮮魚漿

台灣鱸魚片

台灣小食 - 鹽酥雞塊,甜不辣

飯後甜品有👉🏻台中仙草凍 - 意外地好好食🤤

飯後甜品有👉🏻movenpick ice cream