今次我就去到位於上環嘅一間兩層高嘅異國風餐廳🍽️,店内嘅裝修風格以及使用嘅餐具都採用左摩洛哥🇲🇦及土耳其🇹🇷藝術風格,營造出濃厚異國氣氛😊👍🏻,提供一個舒適愜意和有趣的用餐環境。店内嘅精品咖啡豆☕️由店長兼專業咖啡師精心挑選,搜羅不同產地與風味。食物亦配合異國情調提供多國菜式,有東南亞風的喇沙海蝦意粉,西班牙🇪🇸風的龍蝦包,以及摩洛哥🇲🇦風的沙律或者美國🇺🇸風的自家製作蟹餅,😋😋款款都是精心炮製的誠意之選。而今次我就叫咗一個set!!⭐️法式龍蝦包 配 香辣薯條 💰$148香脆嘅粗薯條炸到外脆內軟,火力啱啱好👍🏻在加上紅椒粉,大約一點點微辣,食落去好惹味😋到主角法式龍蝦包啦,龍蝦包嘅餡包括龍蝦肉、青瓜絲、粟米粒、洋蔥粒,再加上沙律醬,混合埋一齊再夾係熱狗包中,噢..每一啖都有龍蝦嘅肉,再配上新鮮嘅菜🫶🏻🫶🏻好滿足呀😋😋😋⭐️Cappuccino 💰$38我估佢哋用嘅咖啡豆☕️都係來自於某一個個國家,而且咖啡嘅味道係偏酸嘅,飲落去有少少似飲緊啤酒咁嘅感覺😋 飲第一啖我就已經諗起Guinness😂🍺🍻店舖嘅裝修非常之乾淨,整潔企理👍🏻每一個角落每一個物件都帶有土耳其及摩洛哥異國風格🥰👍🏻如果收工喺度

龍蝦包連一杯咖啡

而今次我就叫咗一個set!!
⭐️法式龍蝦包 配 香辣薯條 💰$148

Cappuccino
⭐️Cappuccino 💰$38

店舖嘅裝修非常之乾淨,整潔企理👍🏻每一個角落每一個物件都帶有土耳其及摩洛哥異國風格🥰👍🏻如果收工喺度坐一個晚上,其實都幾舒服👍🏻
法式龍蝦包
龍蝦包連一杯咖啡