🖤都幾鍾意去長沙灣/荔枝角果頭發掘餐廳,覺得驚喜十足,成日搵到啲性價好高嘅隱世之選~😍今次又有一間新店情報通知大家,呢間西餐影相靚,食物出品高質,有啲料到👍🏻🖤北京填鴨Pizza:唔算係好鍾意食Pizza嘅人,但見親北京填鴨Pizza都會想叫🤣🤣尤其知道呢度嘅薄餅係手工製皇牌之選,就一定要試下🤓口感層次啱啱好,唔會太厚又唔會太薄,鴨嘅調味做到同傳統北京填鴨好似,幾鍾意❤️🖤北海道帶子。三文魚籽。墨汁意粉:帶子微煎得啱啱好,三文魚籽份量多又新鮮,意粉係意式傳統偏硬果種,整體配搭上乘🤤🖤馬卡龍精選:三粒馬卡龍$68唔貴,味道穩打穩扎,係一個好好嘅收尾🖤另外飲咗咖啡檸茶埋單$500有找,性價比真心算高,我覺得閨蜜聚餐同情侶約會都好啱下🤓佢地情人節都有個套餐,有興趣睇下我最後一張相。