2025-08-13
一開始以為咁多優惠,唔知係咪睇得唔食得呢?來完今次之後,佢成為左我為朋友慶祝生日嘅一個最強option🎂生蠔半價、象拔蚌刺身,連龍蝦刺身都係半價!以為半價無好野?佢真係大大份,由日本直送,新鮮、肥美,而且量足👍/時令日本真蠔$145/今期做緊半價優惠嘅就係呢款日本米崎蠔🦪可以揀要雞尾酒醬或者柚子醋~每一舊都超肥美,「雪」一聲就倒左入口,口感滑到無得頂呀🌹/鹽燒仙台熟成牛舌芯$128/呢個而家都做緊優惠價🈹熟成果然係濃郁同軟嫩啲,我直頭覺得自己還是同隻牛打緊茄輪咁🐮不愧為店長推介~(店長,你真識食🍽️)/火炙左口魚裙邊$45/左口魚成功吸引睇我story嘅朋友~係,佢好好食,你地 自己來叫啦❤️個個魚油香,因為火炙過而更出🐟/黑松露三文魚$28/黑松露醬估唔到同三文魚係咁夾,好creamy,好深刻嘅味道👅/蔥本鮪魚腩軍艦$55/拖羅蓉應該無人抵擋到吧👍綿密嘅拖羅蓉,鮮味十足‼️/波士頓卷$32/三文魚加cream cheese做卷物,留學個陣一食愛上,唔知點解香港咁罕見,WHY?呢個絕配讓你得到/海膽龍珠卷$148/痴線架,呢個都係優惠價🈹呢刻唔想叫,但我包你見到menu張相一定會叫‼️有史上最
/時令日本真蠔$145/
/鹽燒仙台熟成牛舌芯$128/
/火炙左口魚裙邊$45/
/黑松露三文魚$28/
/蔥本鮪魚腩軍艦$55/
拖羅蓉應該無人抵擋到吧👍綿密嘅拖羅蓉,鮮味十足‼️
/波士頓卷$32/
/海膽龍珠卷$148/
痴線架,呢個都係優惠價🈹呢刻唔想叫,但我包你見到menu張相一定會叫‼️有史上最濃蛋黃,再加拖羅榮同海膽(係又creamy又甜嘅海膽wor‼️)包埋一齊,好rich之餘,鹹鮮鹹鮮,直頭係呢餐嘅MVP啦👑
/鹽燒半切雞皮餃子串$58/
呢個係朋友話必食嘅,雞皮餃子餡料雞油味香,咁樣鹽燒完,好邪惡😈
/關東煮$45/
呢個關東煮好難忘!除左因為好入味,個調味都唔死鹹,飲落有好窩心嘅感覺🍢
/海鮮茶碗蒸$56/
超暖笠笠!口感好細滑,一樣係鮮味十足,好高質呀🍳
/朱古力心太軟$78/
記得兩日前訂檯,每人當日人均消費滿$300就可以有免費畫碟服務,佢地畫我最愛嘅史迪仔畫得幾detail~超鍾意呀❤️心太軟本人朱古力漿好rich,口感大滿足呀🎂
/蜜桃碳酸酒$48/
都算易入口,酒味比想像中多,好適合夏天飲,酸酸甜甜,仲有蜜桃可以食下🍑
/原味乳酸梳打$35/
帶埋小朋友來嘅話,不妨叫呢杯~一樣係夏日清爽之選!🍹
再唔係想啤啤佢嘅話,而家適逢15週年紀念,灣仔同銅鑼灣分店每日6PM起,啤酒半價‼️‼️‼️