🥩炙燒和牛卡爾帕喬 ($188)呢款係和牛刺身嚟,和牛好鮮嫩🥰入口軟熟,唧埋檸檬汁一齊食好開胃😆🦪鐵盒燒廣島生蠔 ($240/半打)+🧀拉克萊特芝士 ($48/3pc)鐵盒燒生蠔係呢到嘅招牌,必點!火侯控制得剛剛好🤩唔會過火侯令到生蠔乾柴柴,每隻生蠔都脹卜卜好飽滿,而且呢到啲蠔仲可以加芝士🧀️加左3隻有蠔嘅鮮味之餘再多咗層咸香,芝士控唔好錯過呀😍🍢芥末雞柳 ($42)呢款雞柳串燒用嘅芥末有別於一般攻鼻嘅芥末☺️佢係只有少少攻鼻,但又帶點芥末嘅香,可以將串燒嘅鑊氣吊返出嚟,食落口冇咁寡🥰啲雞柳都好嫩滑😍🍢海膽雞柳 ($42)呢款海膽醬雞柳,雞柳層皮燒得比較焦香,咬落口有少少焦脆感,搭配埋海膽醬,感覺新鮮好正🥰🥠栃尾油炸豆腐伴魩仔魚 ($78)呢款炸豆腐面頭鋪咗大量白飯魚仔同香蔥,連埋炸豆腐一齊食口感幾得意🤣豆腐炸得好乾身,唔會覺得油笠笠~🍳山芋明太子鐵板燒 ($78)山芋泥整得好綿密,再將佢同明太子醬、生雞蛋撈埋一齊,食落口好滿足🥰整體味道好濃郁,而且滑捋捋好好味🤤🍳燉牛舌伴蛋 ($68)牛舌燉得好腍,口感唔錯,而且入邊仲有芝士同溫泉蛋,加埋一齊味道幾夾😋而且牛舌份量都唔少,呢個價錢性價比好
🥩炙燒和牛卡爾帕喬 ($188)
炙燒和牛卡爾帕喬

🦪鐵盒燒廣島生蠔 ($240/半打)
+🧀拉克萊特芝士 ($48/3pc)
鐵盒燒廣島生蠔

🍢芥末雞柳 ($42)
鰯魚伴明太子

🍢海膽雞柳 ($42)

🥠栃尾油炸豆腐伴魩仔魚 ($78)
山芋明太子鐵板燒

🍳山芋明太子鐵板燒 ($78)
燉牛舌伴温泉蛋

🍳燉牛舌伴蛋 ($68)
牛舌燉得好腍,口感唔錯,而且入邊仲有芝士同溫泉蛋,加埋一齊味道幾夾😋而且牛舌份量都唔少,呢個價錢性價比好高👍🏻

炙燒和牛卡爾帕喬
山芋明太子鐵板燒